sábado, 28 de junio de 2014

Recuperació de llatí. 1er curs.

Per a tots aquells que heu suspès l'assignatura de llatí de 1er, us deixo aquests enllaços de webs on podeu trobar els continguts del curs i exercicis de tota mena. Si no us fa res, comenceu pel primer enllaç i feu fins a l'oració simple:

- Hesperia Latina.  Grup d'innovació docent de la U. de Barcelona.

 - AulaFacil.com és tot un curs bàsic de llatí que també podeu anar seguint. A cada unitat, hi ha, a més de les explicacions pertinents, uns quants exercicis. 

Ja podeu començar, doncs!

---

A internet, hi ha molt material que també ens pot interessar i que podem fer servir per a repassar aquest estiu, com, per exemple:

- Latine disce.  A l'apartat d'exercicis, hi podeu començar pels tres enllaços dedicats a declinació i els dos últims, en què hi repassareu la flexió verbal.

- Wikispaces. En aquesta pàgina, podeu anar fent un repàs de tot allò que porti l'etiqueta de bàsic, amb els exercicis corresponents. No cal que arribeu a les frases subordinades, però sí als pronoms demostratius (apartat pronombres II).

- Si encara voleu fer més exercicis, us recomano el prográma Calamus . Comenceu pel substantiu i passeu als adjectius i als verbs clicant sobre el requadre que hi vureu sota el títol de la pàgina (just on ara surt El sustantivo).


@ Teniu un curset de llatí bàsic en aquest enllaç Via Latina

@ Un diccionari on line aquí: Didacterion. Que us ha servir per consultar el significat dels mots, no per traduir les oracions senceres, oi?

- Davant de qualsevol dubte, deixeu aquí mateix el comentari i mirarem de resoldre'l el més aviat possible.


No hay comentarios:

Publicar un comentario